Inred dina timmerstugor med öppna eldstäder

Att inreda en timmerstuga i fjällen för att fungera som ett charmigt hotell för gäster är en konst i sig. Med den rätta inredningen kan du skapa en atmosfär av mysig stämning och avkoppling som lockar besökare från när och fjärran.

En öppen brasa är en central del av en fjällstugeupplevelse och tillför både värme och en mysig atmosfär. Se till att brasan är placerad så att den kan njutas från flera ställen i stugan, och komplettera den med bekväma sittplatser som gästerna kan koppla av på.

Säkerställ vedförsörjning med en vedmaskin från Kellfri

För att hålla brasan brinnande behövs en stadig tillgång på ved. En vedmaskin för ved och timmer från kellfri kan vara den perfekta investeringen för att säkerställa att du alltid har tillräckligt med ved till hands. Dessa maskiner är designade för att effektivt klyva ved och göra vedhanteringen till en enkel och smidig process.

Skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster

Genom att kombinera en välkomnande inredning med en brinnande öppen brasa och tillgång till tillräckligt med ved kan du skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. En vistelse i din timmerstuga i fjällen kommer att lämna dem med varma minnen och en längtan efter att få återvända igen.