Dags att fixa hotellets storkök

Förutom att ett hotell erbjuder boende så är det minst lika vanligt att man besöker hotell för matens skull. Därför är det viktigt att du ser till att hotellets kök är välfungerande för att ni ska kunna ge era gäster den service de förtjänar.

Anlita service av storköket

Du kan anlita storköksservice med RMS för att få den hjälp ni behöver för att fixa hotellets kök. Företaget finns i Stockholm och Göteborg och de är experter på det här med storkök och dess maskiner. Du kan till exempel vända dig till dem om någon av maskinerna har gått sönder och är i behov av nya reservdelar. När storköket är uppgraderat kommer det kännas som om det vore renoverat och det kommer även kännas roligare för personalen att jobba där.

RMS servar, installerar och reparerar maskiner som finns i storkök. Deras målsättning är att lösa problem på bara ett besök och därför kan du räkna med att de kommer att kunna fixa problemet så snart som möjligt. Företaget erbjuder garantireparationer på de flesta varumärken som vanligtvis finns inom storköksutrustning. Behöver ni hjälp att installera ny utrustning till ert storkök kan du även då kontakta dem. På deras hemsida kan du enkelt boka tid för service eller läsa mer om företaget och deras olika tjänster. Ett tips är att du ska boka in service så snart som möjligt eftersom risken annars finns att ni får vänta längre. För att få igång köksverksamheten som vanligt igen ska ni boka service snarast.