Renovering av hotell – så ska du tänka

Är du ägare av ett hotell? Då vill du säkerligen att dina gäster ska trivas så bra som möjligt. Precis som våra privata hem, kontor och fastigheter kan behöva upprustning, kan du även behöva se över ditt hotell med jämna mellanrum.

Det finns många sätt att gå tillväga och här tittar vi på smarta, kostnadseffektiva sätt där små medel kan skapa stor förändring.

Nya innerdörrar

Dörrarna må vara mest funktionella, men de har också betydelse för hur ditt hotell uppfattas och hur trivsamt och säkert det är. Med hjälp av fina innerdörrar från Gkdoor kan du uppdatera ditt hotell och få det att se mer modernt ut. Hos Gkdoor.se kan du även skräddarsy dörrar efter just dina önskemål och efter hotellets förutsättningar.

Ny färg på väggarna

Det finns få saker som fräschar upp ett utrymme lika bra som lite ny färg. Anlita en hantverkare som kan hjälpa dig att måla om hotellets alla rum. Här kan du även passa på att måla om i korridorerna eller i de allmänna utrymmena.

Dekorationer

Genom att byta ut och förnya dekorationerna på hotellet kan det få sig ett riktigt lyft. Använd dig av gröna växter och mysig belysning för hemtrevnad. Även filtar, fina glas eller ljusstakar sätter tonen! Fördelen med dekorationer är att du kan hitta mycket billiga alternativ där företagets budget inte utmanas.