Återbruka hotellets lakan – gör nytta för miljön

Är du hotellägare har du säkerligen redan märkt hur mycket arbete ett hotell kräver. Du behöver se till att utrymmena är rena och fräscha, men du behöver också ha koll på att köket fungerar som det ska och att tvätten är i rullning. Just tvätt blir det väldigt mycket av på ett hotell och textilier slits snabbt och får hål och fläckar. Innan du slänger dessa i soporna rekommenderar vi dig att ta del av vårt återbrukningstips!

Allt fler hotellägare letar efter sätt att driva sin verksamhet mer miljövänligt och samtidigt sänka kostnaderna för företaget. Genom att återbruka gamla lakan och handdukar till tygpåsar kan du göra stor nytta för miljön – och för din plånbok. Tycker du att det är svårt och klurigt att sy påsarna på egen hand kan du med fördel vända dig till medtryck.com istället. Varför just tygpåsar är en utmärkt för ditt hotell kommer vi komma in på alldeles strax.

Därför ska du satsa på tygpåsar till hotellet

Det finns flera fördelar med att investera i tygpåsar till ditt hotell – oavsett om du köper dem från ett professionellt företag eller om du väljer att sy dem av hotellets egna lakan. Fördelen med det sistnämnda är att du:

  • Visar att miljö är i fokus på ditt företag.
  • Föregår med gott exempel och återbrukar.
  • Ger kunderna en produkt som kan återanvändas.
  • Utmärkt val om du vill trycka hotellets logga på framsidan.
  • Fungerar lika bra i hotell-shoppen som på hotellrummen.
  • Design, storlek och stil kan variera efter dina önskemål eller efter säsong.