Snygga till hotellinredningen

Att renovera ett helt hotell är väldigt kostsamt. Om du driver ett hotell och inte kan renovera hotellet i nuläget på grund av att budgeten inte räcker till men behöver förnya hotellet finns det flera bra saker du kan göra för att snygga till inredningen.

Nya överdrag gör skillnad

Ett bra sätt att förnya möblerna är att skaffa nya överdrag. Om hotellet är utrustat med möbler från Ikea, till exempel stolar, kan du köpa nya stolsöverdrag på nätet. När du kollar in utbudet kommer du snart märka att det finns överdrag för många olika modeller och de kommer i olika färger. Genom att byta ut gamla stolsöverdrag mot nya och fräscha kommer hotellet att kännas mer fräscht och inbjudande. Dessutom är det ett billigt och enkelt sätt att förnya inredningen och därför kan det vara en bra idé om du överväger att införskaffa nya stolsöverdrag.

Förutom att det finns överdrag för stolar finns det även överdrag för soffor och fåtöljer. Med andra ord kan du klicka hem överdrag för både sofforna, fåtöljerna och stolarna och därmed förnya inredningen på ett enkelt men effektivt sätt. Kolla in utbudet och hitta modellerna för exempelvis de stolar ni har. Därefter väljer du färg och sedan lägger du produkterna i varukorgen. Det finns många olika färger att välja bland och du kommer kunna hitta överdrag som passar bra med hotellets övriga inredning. När de nya överdragen har levererats till hotellet kan du enkelt dra av de gamla och klä om stolarna med de nya och fräscha.